dijous, 30 d’abril del 2009

De picnic, de bon sopar, de viatge

Uns petits flashos ràpids que demà m'he de llevar a les 5.30 per anar a l'aeroport:
- Primer: Compreu aquesta setmana el Time Out Barcelona (només 1.95€). Encara no l'he pogut mirar, però va de pícnics. A veure si ens animem i anem a fer-ne un quan el bon temps de veritat és digni a aparèixer i ja no marxar.
- Segon: Allò que deia de les aparences també passa en altres coses, com en els restaurants. Avui aprofitant que l'Ariadna està amb els avis tot el cap de setmana, hem anat a sopar a l'Atica, un restaurant a 500 metres de casa. N'havia sentit a parlar molt bé i m'ho va confirmar el blog de la Mar, però l'experiència ha estat encara millor. Com he sentit a la taula del costat: Si això t'ho presenten amb unes estovalles i amb una decoració ole, pagues 60€ ben content.
Hem decidit fer menú degustació amb 2 mitges racions de primer, segon i postre: Salmorejo d'albergínia escalivada (boníssim, textura increïble i l'albergínia semblava feta al carbó) i Salmó marinat amb cansalada ibèrica i ceba confitada (Una barreja molt ben aconseguida); Peu de porc sense feina (el nom ja ho diu tot però el sabor encara més) i Bacallà sobre crema de pèsols (Al punt de sal i de cocció); Mousse de iogurt i Pa amb oli i sal i xocolata (senzillament genial).
Preu: 27€ + Vi apart (Hem provat un Syrah de la Conca boníssim, i el que ha sobrat ens l'hem emportat a casa... suggerit per ella).
Això sí, l'aparença és de bar i les estovalles són de paper, però el que venim és a menjar, no?
Ah i tot s'ho fan entre dues persones.
Per una versió més encertada de la crítica de restaurant reviseu aquest blog.
- Tercer: Que en farem de la grip porcina? Mentre no arribi a la grip espanyola anem bé. Teniu por a la pandèmia? Temeu morir amb cara de porquet? Si voleu ser catastrofistes però riure una mica què millor que aquesta entrada Apocalipsis puerco, no té desperdici
PD: Sense bromes, el Víctor i família, residents a DF estan bé. Que segueixi així.
PD2: I la setmana que ve crònica del SOS 4.8...